Go to top

Executeur van nalatenschappen

Referenties

Elke nalatenschap is weer anders. De afwikkeling blijft maatwerk, hoewel er uiteraard wel een rode draad gevolgd wordt. Een ogenschijnlijk eenvoudige nalatenschap kan gaandeweg ingewikkeld worden, bijvoorbeeld door de houding van (sommige) erfgenamen.
 

Inmiddels is Partiar al ca 10 jaar actief als executeur en heeft een groot aantal nalatenschappen afgewikkeld.
 

“ Namens de erven hebben in we in het najaar een gesprek met u gehad over, o.a. de verdere afwikkelingen van de nalatenschappen.U heeft ons toen in contact gebracht met de executeur Hans Wagenaar van Partiar, b.v. Bij deze willen wij u laten weten, dat Heer Wagenaar naar alle tevredenheid en prettig met ons heeft samengewerkt.
Namens de Fam. Janssen uit Venray ,hier voor hartelijke dank.  Prettige feestdagen. “
 

“ Geachte dhr. Wagenaar,
 Bedankt voor al u hulp bij het regelen wat allemaal nodig was na het overlijden van mijn vader! Fijn dat alles geregeld is, zelf was me dit nooit gelukt!”
 

“ Ongeveer anderhalf jaar geleden hebben wij elkaar gesproken naar aanleiding van de dood van mijn broer. Samen met Annemiek Wagenaar heeft u voor een voorspoedige en zorgvuldige afhandeling gezorgd, waar wij als familie zeer tevreden over zijn, nog dank. daarvoor. “
 

“ Beste mevrouw Wagenaar,
Ook namens mijn man wil ik u, en daarbij de firma Partiar, bedanken voor de snelle en probleemloze afwikkeling van de nalatenschap van mijn schoonmoeder.
Namens erfgenaam uit Breda”.